Oldalsáv

Szalagavató ünnepség

2018. február 6.
Örök emlék egy fantasztikus estéről. Ezek a szavak talán mindent elárulnak a szalagavató ünnepségünk színvonaláról.

Február 2-án, pénteken este 17 órától tartottuk hagyományos szalagtűző rendezvényünket a Városi Sportcsarnokban.

Már az előkészületek is komoly szervezést és odafigyelést kívántak szinte mindenkitől. Hosszú hetek megfeszített munkájának eredményeként azt gondoljuk, hogy álszerénység nélkül mondhatjuk, méltó módon tűztük fel végzős tanulóinkra és osztályfőnökeikre a szalagot.

Azt est műsorvezetője Fábos Zsolt volt, aki professzionistaként, elismerésre méltó kvalitásával megalapozta a remek hangulatot.

Az este programja az osztályok látványos bevonulása után, Zemankó Zoltán köszöntőjével folytatódott, amelyben az iskola vezetője reményét fejezte ki, hogy valóban jó alapokat, szaktudást és valós értékeket kaptak az elmúlt években a ma már végzős tanulók.

 

„….Higgyék el, mi nagyon igyekeztünk. Nevelni, oktatni, utat mutatni, egyszóval, felkészíteni az életre. Úgy gondolom, annak idején, nyolcadik osztályban ezért választottak minket és hiszem, hogy a megszerzett végzettségtől sokkal többet kaptak útravalóul tőlünk.

Azt kívánom Önöknek, hogy tudják aprópénzre váltani a megszerzett tudásukat, hogy visszatekintve valóban jó befektetésnek bizonyuljon a Dunaferr iskola. És akkor azt gondolom mi már jól vizsgáztunk.

Biztos vagyok, hogy ahogy leülepszik majd Önökben ez az egész középiskolás időszak, hálás szívvel fognak visszagondolni ránk, tanáraikra, oktatóikra…”

 

Ezután a végzős osztályok műsorszámai következtek. A hónapokig gyakorolt produkciók nem okoztak csalódást, igazi professzionizmusról árulkodtak.

A szalagtűzést követő, telephelyi közös zárótáncot pedig a szülők és hozzátartozók vastapsa zárta, amely ékes bizonyítéka, annak, hogy valóban különleges este volt ez mindannyiunk számára.

És egy videó a készülődésről

Dunaújvárosi SZC

DUNAFERR
Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

H-2400 Dunaújváros, Vasmű tér 3.
+36 25 413 842
+36 25 403 383
titkarsag@dunaferriskola.hu

H-2400 Dunaújváros, Apáczai Csere János u. 13.
+36 25 409 821
+36 25 409 821
tagiskola@dunaferriskola.hu